27 juni 2010

Finns det något värre?

Reaktioner: 
Leah har varit riktigt sjuk för första gången i sitt korta liv. Förmiddagen tillbringades på akuten i Järva där man konstaterade att hon hade en öroninfektion.

Min lilla kokosboll är otroligt envis...I wonder where she got that from? Hon vägrar ta medicin, vägrar äta och vägrar dricka. För att inte tala om sömnen... Något värre än att se ens barn lida finns det inte.

Hon har äntligen somnat efter en timmes skrik (läs: djungelvrål) och imorgon var det tänkt att hon och jag skulle ta flyget tillsammans med mamma och syrran, till Luleå och mormor. Men fortsätter det så här tror jag att jag får skjuta på semestern. Leah på promenad med farfar och farmor

Svärföräldrarna åkte tillbaka till Helsingborg idag. Det var så mysigt att ha de på besök, vi har alltid trevligt tillsammans med en massa skratt och en massa mat. Den bästa blandningen man kan önska sig! Min svärmor lämnade två stora paket med bosnisk paj till oss. Hennes berömda sirnica (ostpaj) och min mans mormors burek (kött paj). Jag har världens tur. Mums!

1 kommentar:

Elin sa...

Usch stackars liten!

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP