20 september 2010

TestosteronDemokraterna 2010

Reaktioner: 
Det de flesta av oss befarat har nu hänt. Sverigedemokraterna har fått vågmästarroll. Sveriges mest ojämställda riksdagsparti (på deras valvaka i direktsändning, på alla offentligt sända partikongresser eller möten samt i de namnförslag till riksdag och kommunval, finner man testosteron i överdos.)

Men låt mig ändå påminna oss alla, inklusive SD, att majoriteten av Sverige, närmare bestämt 94.3 procent av alla som röstade, röstade indirekt emot partiet och deras främlingsfientliga, islamofobiska och ojämställda paket. Det om något borde ge en fingervisning om vad Sverige och svenskarna tycker om ett parti vars (c.a 50) kandidater till riksdag och kommunfullmäktige har kopplingar till vitmaktrörelsen och förintelseförnekeri.

Samtidigt säger jag nu det jag sagt tidigare, inte minst på de lunchmöten med riksdagskvinnor och riksdagens andra vicetalkvinna Birgitta Sellén som jag varit på 2009-2010: Man måste ta debatten med SD och man måste diskutera integrationen och invandringen öppet! Jag erbjöd att hålla ett seminarium i riskdagen om detta, och det var planerat under våren i år men ställdes sedan in av skäl jag inte känner till.

Media och framförallt politikers vägran att egentligen ta itu med SDs partipolitik, att granska och syna den, att debattera den (för det är väldigt enkelt att avslöja de onda intentionerna som döljs bakom fina bågar och kavajer) har lett till dagens valresultat. De enda jag vet med som vågat bjuda in SD till debatt är Svenska Muslimer För Fred & Rättvisa, en muslimsk fredsrörelse jag varit med och grundat.

Och inte minst vägran att erkänna och lyssna till den delen av svenska folket som inte är nazister eller rasister men känner att något är fel och att etablerade politiker inte lyssnar till dem, har gett Jimmy Åkesson och hans parti en plats i riksdagen.

Men som man på engelska säger: When life gives you lemons, make lemonade. Och det är precis vad jag tänker göra och vad jag ser att Sverige redan börjat göra. Detta valresultat håller på att föra oss samman. Vi enas över och utanför blocken om en sak: Främlingsfientlighet är osvenskt!

Något gott kommer att komma ur denna mörka situation, det är jag övertygad om och som svensk muslim tänker jag inte leva i rädsla för ett parti som om de fick möjlighet med bums skulle vilja avlägsna mig från detta land...och kanske även denna planet.

 Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

 I media: DN1,  DN2, DN3, DN4, SvD1, SvD2, SvD3,7 kommentarer:

Anonym sa...

Som du säger så får vi se det positivt! :) Dock måste jag erkänna att jag grät i natt så ledsen jag var...

Habiba sa...

Det var det jag sa till mor och far häromdagen, att de är bara män överallt?! Precis som när vi hade det där seminariet förra året med SMFR..bara män. Arga och frustrerade..de kände väl sig missförstådda. Stackars rara.

Och de fåtal kvinnor som är med är tysta som lamm?

Eerie.

Leila sa...

Word!

Andalusiskan sa...

När dessa vampyrer i SD, som inte ens lärt sig snyta sig, ska syna hur mycket invandringen kostar kan jag torrt konstatera att de inte ens var födda när mina föräldrar kom till Sverige och var med och byggde upp mitt älskade Sverige.
Befria vackra Svea från SD.

Anonym sa...

Du har typ blivit min idol. Tycker du är så himla fantastisk!
Iris

Fazeela Selberg Zaib sa...

Tack för kärleken everyone! :)

Iris: du e för söt! :)

Anonym sa...

I agree with you.

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP