20 juli 2010

SMS-duell om Burkafrågan

Reaktioner: 
Imorgon bitti kommer jag medverka i min första sms-duell (debatt låter lite mer fredligt) på tidningen nyheter24:as valsajt maktkamp24. Eftersom varken Europa eller jag, tydligen, har något bättre för oss, ska vi prata om staternas ökade kontrollbehov av muslimska kvinnors garderober.

Med eller mot mig, hur man nu ser på saken, är Gulan Avci (fp), riksdagsledamot. Ni kan dessutom twittra in era frågor till adressen #smsduellen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

5 kommentarer:

Anonym sa...

salam aleikum..jag vill insha allah att vi alla systrar ska ordna massa demonstrationer over hela sverige for att bevisa att vi INTE vill ta bort niqaben..Vi ar inte fortryckta av vara man, broder m.m utan vi vill faktiskt frivilligt ha detta... varfor intervjuar de inte kvinnor som har niqab for????ogifta kvinnor med sa de fattar nagon gang att vi valjer det sjalva..jag ar sa trott pa att de ser oss som fortryckta..det ar val mer fortryckande av dom nar de sager kommentarer nar man har niqab pa sig eller att de vill ta bort niqaben?? och valdigt trott ar jag pa att folk, bade muslimer och inte sager att profeten mohammed aldrig sagt att kvinnor ska ha pa sig ett tygstycke och tacka ansiktet och att detta inte tillhos islam utan ar en tradition...dessa okunniga folk har antagligen INTE last om hur profetens och sahabas fruar gick kladda och hur profetens fruar, sarskillt aisha uppmuntrade andra kvinnor att anvanda heltackande..

Bouhamza sa...

Lycka till.

Avci eller hennes man skulle vara mina drömmotståndare i en debatt!

Jag skall följa debatten med spänning.

Svarten sa...

Mycket bra jobbat, Fuzela (fniss)

Oj, så glad jag blev :-)Du vann ju med hästlängder! Nästan 75 procent tyckte du fajtades bäst. Gulan hade inte mycket att sätta emot.

Anonym sa...

Skönt med intellektuella muslimer. Grattis för vinsten.

Fazeela Selberg Zaib sa...

Tack allihopa för de uppmuntrande kommentarerna!! :):):)

SVARTEN: haha Fuzela vuvuzela! Låter lika högt! :) Tack min vän.

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP