22 juli 2010

iPhone 4 eller Samsung Galaxy S?

Reaktioner: 

Står inför valet och kvalet av att antingen få en iPhone 4 eller en Samsung Galaxy S. Bägge har jämförts med varandra som varandras konkurrenter...men jag är kluven. Har ingen aning om vilken som är "the one".

Någon som kan övertala mig åt det ena eller det andra hållet?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kolla den här linken:

http://www.alltomprylar.se/2010/07/07/iphone-4-mot-galaxy-s/

No easy choice. However, once Apple always Apple.

Bouhamza sa...

iPhone. och det säger jag bara för att jag har köpt hela Apple-konceptet. Vit som jag är...

Fazeela Selberg Zaib sa...

FERRAMIS: Tusen tack! Jag har sett tusen videos som jämför de två telefonerna och läst både engelska och svenska recensioner och ändå är det en ångest fråga. Ibland får kanske ytligheten styra... iPhone är snyggare... haha :)

BOUHAMZA: Både du och FERRAMIS är iPhone fantaster... var är alla Samsungare? Kan man få lite dueller här? Vad sägs om en sms-duell mellan iPhone och Samsung användare??? :D

Ok...ska ta det lugnt.

Anonym sa...

Har en galaxy s, har fock inte provat iphone 4 men stog i samma val som dej, det enda som kanske var en fördel med iphonen var alla apps men jag tror att android är påväg att komma ikapp och tror det var i september även dom får betalapps och skulle inte förvåna mej om dom går om då! om vi ser på mobilen i sej så tror jag galaxyn är bättre. mycket små extra saker som gör stor skillnad i det stora hela. tex klickar du att läsa senare på en iphone försvinner det att du har ett oläst medelande, lite störigt tycker jag, och så ska teckningen vara kass på iphonen imellanåt vilket kan vara lite störigt. jag bor på landet där dom flesta med telia inte har någon teckning, nästan bara telenor som funkar. jag har halebop (som går i telias nät) och jag kan sufa och har svinbra teckning! och den är väldigt enkel att ha att göra med oxå! SVINNÖJDMEN MIN! SAMSUNG GALAXY S = ett STORT steg framot i mobilvärlden!

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP