09 mars 2010

The art of "tagga ner"

Reaktioner: 
Satt på tåget och tänkte för mig själv, "nu måste du tagga ner Fazeela, mindre resor mindre uppdrag, mer tid för familjen" så ringer mobilen och sms flyger in och telefonsvararmeddelanden. Någon journalist vill ha svar på frågor om feminism, Lumon vill glasa in balkongen, en kollega ringde från vårt England kontor och vill boka in en akut telekonferens med Mali, och ikväll har jag ett seminarium på Judiska Muséet.Och då har jag inte öppnat mina mail där det väntar ett berg av artiklar att skriva, frågor att svara på, seminarium att delta på mm.

Tagga ner, som sagt.

4 kommentarer:

Fatima sa...

Ja, tagga ner tjejen. Du behöver inte göra ALLT. :)

Kosmopol sa...

Hej Fazeela! Du var kvar i Wien då jag sist kollade bloggen men nu har jag kollat och kan säga "you have brightened my day". Avundsjuk när jag läser rapporten från NYC och tittar på bilderna-sorry you and all have to go through the control system. Som du kanske sett kommer hotet nu inifrån-Blond Pennsylvania woman i New York Times idag stöder gänget som just fångats i Irland.
All the best on International Women's Day och roligt att se din vän i Malmö - har kollat bloggen (en minut). Har inte tid annars-språkgranskar och översätter dag och natt för doktorander som skriver sina avhandlingar.
Welcome back. Larry

Fazeela Selberg Zaib sa...

FATIMA: I know... jag är hyperaktiv, what can I say? Men jag försöker nu...jobbade hemifrån idag, hela huset är fullt med sjuklingar inklusive mig själv :(

LARRY! Hi there my friend :) I had a blast in NY! And how can you not? Thanks, it is good to be back :)

Jo, security var inte en kul upplevelse men själva vistelsen var underbar så det överskuggade händelsen ett tag. :)

Yes, so I have read, you can read my reaction to that above.

Lycka till med alla språkgranskningar, sounds very tedious!!! :)

Nadia sa...

U need 48 hours per day! That's a fact!

Much love!

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP