06 januari 2010

"Män kan förekomma"

Reaktioner: 

Ja, så står det på dörren till kvinnornas omklädningsrum på Friskis & Svettis. (Yes, jag har börjat träna, it was not just a social call!)

OK, kalla mig pryd (gärna), men, vad är vitsen med ett separat omklädningsrum om Tom, Dick and Harry kan dyka upp närsomhelst medan vi tjejer kör Flashdance i vår härlighet?

Nåja, träningen går riktigt bra och häromdagen tränade vi till Arashs VM låt Iran Iran! Väldigt kul att se ett rum med c.a 50 pers (majoriteten etniska svenskar) hoppa upp och ner till en kärleksförklaring till Iran!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

8 kommentarer:

MammaMarie sa...

Hahaa, det hade jag gärna velat se!

Just för att "män kan förekomma" så duschar jag i hemmets lugna vrå. Jag går bara in o byter sjal och sätter på mig ytterkläderna och går...

Fazeela Selberg Zaib sa...

Tro mig, det blir nog fler friskis anekdoter!!! :)

Jag gör precis samma sak, byter sjal och vips hem och duscha. Hade varit toppen om det fanns dusch bås dock! Minns när jag bodde i eskilstuna och vi gick med skolklassen till friskis..där fanns det draperier i varje dusch. Mycket trevligare.

Sverigedemokraterna tycker väl att även det är "islamisering", trots att det knappast var några muslimer där och året var 1990!

Habiba sa...

HAHAHAHA det e bara å hålla ut ;)

Det kanske är ett sätt för Friskis att locka till sig fler manliga anställda där..? :p

Så himla dumt..skulle nog tro att även en Sverigedemokrat kan hålla med en i det här fallet..

Anwahr sa...

Haha,

du är för rolig Fazeela..

Jag lyssnar på låten och kan se dig framför mig..hoppandes runt i f&s salen hahaha... =)

Puss!

An

Fatima sa...

Det var samma för mig när jag gick på 24/7.
Inte kul alls, min man skällde ut killen i disken ganska rejält haha. "DU SKA KNACKA OCH ROPA HÖGT I FEM MINUTER, OM INGEN SVARAR EFTER DET SÅ KAN DU FÅ GÅ IN!" hahaha.

Fazeela Selberg Zaib sa...

HABIBA: hahahahaha that was so funny! lol @ locka fler män att jobba där...but seriously, not all sights in there are for sore eyes...lolll

ANWAHR: Tro mig gumman, jag körde hårt och försökte ha lite orientalisk flavour i det hela, men alla andra kände inte rytmen kan jag säga haha

FATIMA: Mannen din är för rolig! Från och med nu ska jag kalla honom för bodyguard! You are whitney and he is kevin. lol

N sa...

Jag säger bara en sak...Gymmet i 018....

Anonym sa...

vad jag letade efter, tack

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP