25 november 2009

Ny Måne & En kille som pratar !

Reaktioner: 

Behöver jag säga mer?

Självklart handlar detta inlägg om filmen New Moon, den andra filmen/boken i Twilight sagan. Såg den igår med syrran och svägerskan. Hade super kul i Kista och filmen var som väntat helt underbar!!! Inledningen var otroligt snyggt gjord.

Syrran och jag var så himla inne i upplevelsen på tåget hem att vi glömde gå av vid centralen och hamnade i Kungsträdgården vid midnatt. Not nice. Vi konstaterade i alla fall att den första filmen, Twilight, var blek i färgerna och mer naturlig...lågbudget. Nu dock var filmen och alla i filmen helt plötsligt mycket mer färgstarka. Mo' money mo' color?

Men ärligt, denna Twilight hysteri kring Edward och Bella. Ni som sett filmen eller läst böckerna. Är det inte fascinerande, att i denna översexualiserade värld där alla tv-serier handlar om sex och där killar inte direkt beter sig chevalereskt, har denna gammalmodige vampyren Edward (killen är ju 109 år) blivit så himla populär?

En saga skriven av en kristen mormon??

Jag tycker det är fascinerande. Och visst säger det en del om hur tjejerna kanske upplever dagens värld och den typen av killar som finns i One Tree Hill och Gossip Girl. Kanske finns det någon sorts inre längtan bort från det översexualiserade? Man vill ha en Edward helt enkelt. 

En kille som pratar och frågar hur vädret är.

Andra bloggar om: , , , ,

2 kommentarer:

habiba sa...

Edward Cullen är idealkillen men alldeles för perfekt och från en annan tid. That is why you will never find a guy like that..it's just not possible in today's screwed up world. Which is why you flee into the world of Twilight :)

Can't believe you wrote this...I wanted to right almost the exact same thing on mine...you beat me to it I guess :D

Fazeela Selberg Zaib sa...

Well, great minds think alike, but older minds are faster! lollll

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP