24 november 2009

Lycka & Baklava

Reaktioner: 


Lycka är många saker. Min lilla Leah, förutom när hon river ner alla mina antika böcker från bokhyllan, samt min man när han bakar goda saker till mig. Som mannagryns baklava (bilden ovan) från Banja Luka. Mums!
Lycka är god hälsa och dåligt minne.
Så sant som Ingrid Bergman en gång sa det! Nu pratar vi inte om alzhaimers nivå av glömska utan förmågan att inte hålla fast vid dåliga minnen, händelser där människor sårat en eller gått för långt och framförallt, förmågan att glömma sina egna felsteg (efter att man rättat till dem självfallet).

Efter jag fått barn har jag fått otroligt dåligt minne...Minns knappt vad jag åt till frukost. Things are looking up!Fick världens gulligaste citatbok om lycka från en god vän till mig som jag äntligen fick ta en shirashi med på mitt favorit sushiställe AKKI igår. Tack tjejen!

Andra bloggar om: , ,

6 kommentarer:

Nourah sa...

Fin blogg

Fatima sa...

Men MUMS! Vilken grym man du har som kan baka baklawa.. Måste jag lära mig att baka, ser farligt gott ut! :)

habiba sa...

Jag måste rama in det där citatet känner jag. Det är så sant på nåt sätt..men inte det lättaste att göra ändå tycker jag?! Lite orealisktisk...men nåt man borde sträva efter att göra :)

The baklava was killer...

Nadia sa...

Jag gillade det citatet oerhört! Det är verkligen en förmåga att inte haka upp sig på dåliga minnen, utan bara släppa det, wow!

Baklavan ser farligt god ut...

Fazeela Selberg Zaib sa...

Välkommen Nourah och tack! :)

Fatima: Visst är han grym. Varför tror du jag gifte mig med honom :P? hehe

Habiba: I love the book! Yes I know you liked it...I saw every bite you took lol

Nadia: Välkommen å smaka på baklavan! han bakar mer imorgon :)

sussi sa...

börjar dregla när jag såg baklavan; vad är receptet? Är manisk mannagrytsätare så det borde passa mig. Fin blogg annars// Sussi

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP