25 september 2009

Kvinnor starkare än män!

Reaktioner: 
Beviset är här. Och innan ni börjar anklaga mig för diskriminering eller favorisering vill jag bara påpeka att det är vetenskapen som säger det. Så det så!

Det var i tidningen Vi Föräldrar (09/09) man presenterade en Holländsk studie av mammor i Rwanda som under uppenbar stress och hårda tider födde fler flickor än pojkar. Den första slutsatsen var att flickfoster var starkare och därför överlevde lättare.

OK..vidare var slutsatsen också att rika kvinnor föder pojkar (då man antar att mamman lever under goda omständigheter).

Slutsats: Jag är starkare än min man, min dotter likaså. Däremot är jag fattig.

Man kan inte få allt...

Andra bloggar om: , , , , ,

3 kommentarer:

mammamarie sa...

Det här att kvinnor är starkare än män, det har ju vi kvinnor vetat i alla tider. Men intressant att få det såhär svart på vitt, liksom.

Och det är klart rika kvinnor föder pojkar - dom frodas ju bara bäst när dom är totalt uppassade och bortskämda. Vi kvinnor kan blomma i alla miljöer däremot!

Rasha sa...

HAHAH stämmer jag kan hålla med om att vi kvinnor är starkare än män på vissa saker...starkare vilja, mer tålamod, starkare mentalt och när jag hade komplikationer med min lilla tjej (snart 2 år gammal) då sa läkaren att tjejer är starkare än pojkar när det gäller att kämpa för livet i livmodern o därför har hon större risk att överleva än en pojke.
Men däremot ska vi inte glömma vad Koranen säger...
Kram!

Fazeela Selberg Zaib sa...

Välkommen mammamarie!
Jag fick mig ett gott skratt, det var verkligen en sann observation! :)

Rasha tack och lov klarade hon sig! Ge henne en kram från mig :)

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP